Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, vagy ismertek...

Van itt olyan, vagy ismertek olyat, akinek pszichológus sikerrel segített növelni az önértékelését?

Figyelt kérdés
Mennyi időbe telt?
2021. máj. 3. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez teljesen személyfüggő. Van akinek fél év, van akinek 4. Attól függ hogy milyen "mélyről" indulsz, és mennyi kitartás van benned.
2021. máj. 3. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerosom jart pszichologushoz, de semmit nem javult :( mai napig problemas (pedig szerintem tokeletes)
2021. máj. 3. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem pszichológus nélkül. Az ér? :D
2021. máj. 3. 20:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, én nem tudom eldönteni mit csináljak, attól félek, hogy rengeteg pénzt kidobok rá, és nem fog annyit segíteni, hogy megérje..
2021. máj. 3. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

1# vagyok

2# válasza alapján kiegészíteném még a fentieket: meg kell találni a jó szakembert, ami sajnos nem egy könnyű feladat...

2021. máj. 3. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
3# Gratulálok, az a legjobb :D nekem sajnos pszichológus kell hozzá...
2021. máj. 3. 20:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Na ezaz.. honnan tudom, ki a jó? Áh, lehet hogy hagyom a fenébe..
2021. máj. 3. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Én szerencsére elsőre megtaláltam. Ha rászánod magad, akkor klinikai szakpszichológust vagy pszichoterapeutát keress. Nekik elő van írva, hogy részt vegyenek 150 óra sajátélményű önismereten. Azaz, ők is megtapasztalják saját magukon a folyamatot, így jobban tudnak segíteni a klienseknek.
2021. máj. 3. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek a 8-assal: egy jo pszichologussal menni fog. En is elsore megtalaltam azt, aki kell nekem, es en is klinikai szakpszichologushoz jarok. Multkoraban emlitettem neki, hogy ugy erzem, nem tudom utolerni magam a gondolataimban, annyi mindent kell feldolgoznom. Akkor emlitette o is a sajat elmenyet.

En ket eve jarok hozza. Lehet, hogy sokan a fejuket fogjak ezt latva, de nekem meg nagyon sok ido elment az elejen, hogy egy traumat feldolgozzak. Ezt ugy szoktam megfogalmazni, hogy nekem olyan 4-5 honap kellett, mire en is tenylegesen megerkeztem a terapiaba.

Nagyon sokat koszonhetek neki. Kezdek megnyugodni, valamint mar tobbszor nem veszek magamra negativ dolgokat. Korabban ha valakit rosszat mondott ram, akkor heteket toprengtem azon, hogy tenyleg olyan vagyok-e es nagyon szegyelltem magam. Most mar tobbszor es konnyebben elengedem: ez csak egy velemeny, de attol meg nem ilyen vagyok. Meg nem tokeletes a rendszerem, de szepen alakulok :)

Amugy eleg szkeptikusan indultam neki en is, de eletem egyik legnehezebb, egyben legtanulsagosabb elmenye ez. Nem sajnalom ra a penzt. :)

Sok sikert! :)

2021. máj. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!