Ez pánikroham vagy más? Nem mostani story Vartam a buszt felszalltam ereztem hogy feszult vagyok de mindegy... sok ember tomegnyomor stb. Kesobb elkezdtem remegni az egesz testem remegett mintha aramot vezettek volna belem vagy ilyesmi
Figyelt kérdés
Szocfobias panikbeteg vagyok alapbol. De erdekes a szivem nem esett ki a helyerol csak a testem kezem mindenem remegett ilyen remegeses roham vagy mi a fene es tobbszor elofordult le kellett szallnom elszivtam.egy cigit setaltam azt elmult valahogy en nem ertem2021. máj. 1. 02:04
11/11 anonim válasza:
Lutri, mert területfüggő, hogy milyen hosszú a várólista és milyen szakemberek vannak, de egy próbát mindenképp megér! Van akinek bevált a TB, van akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!