Mit kell ilyenkor írni?
Sziasztok! Nem részletezném a problémámat itt, egyik barátnőm rá vett, hogy keressem fel az iskola pszichológust. Végül úgy döntöttem, hogy baj nem lehet belőle, írok neki.
Nos igen... Ilyenkor mit kell írni?
Tudom hülye kérdésre hülye válasz... De egyszerűen nem tudom mit írjak így elsőre ismeretlenként.
Kedves xy!
Az utóbbi időben/egy ideje úgy érzem problémáim vannak/nehezen veszem az akadályokat/nem tudok egyedül megbirkózni az egyedülléttel/otthoni légkörrel/(stb.), ezért szeretném a segítségét kérni. Azt szeretném kérdezni, hogy tudna-e engem fogadni mostanában?
Segítségét előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
...
Valami ilyesmit személyre szabhatsz. Ha meg tudod fogalmazni mi bánt, érdemes leírnod. Ha tudod, hogy közvetlenebb a kapcsolat (nekünk például a közös bemutatkozáskor elmondta, hogy tegeződjünk), akkor nem kell ennyire hivatalosra venni.
De egyébként ne aggódj, ha csak annyit írsz neki, hogy "Szia! Tudnál segíteni nekem kérlek?" akkor is válaszolni fog, és kikérdez arról, amire szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!