Le tudnátok írni hogyan zajlik egy szabályosan levezetett Rorschach teszt?
Viszont ez az egész kicsit bonyolultabb annál, hogy egyszerűen össze lehessen foglalni. A lényege, hogy egyik kép sem ábrázol semmit, de ha mindenképp mondani kell róla valamit, akkor azt saját magaddal kapcsolatban fogod mondani, amiből a pszichológus össze tud állítani egy személyiségrajzot.
5 percel ezelőtt csináltuk a tesztet a pszihológusommal
Forgathatod a képeket minden irányba.
A pszihológus jegyzetel hogy miket mondassz, miket látsz a képen és utána megint meg kell nézni a képeket és a jegyzetek alapján meg kell próbálnod meg mondani hogy hol és hyogyan láttad amit láttál. Gondolom alapjába véve az emlékező képességedet is figyelembe veszik bár nekem a pszihológus segitett hogy kb hol láttam bizonyos dolgokat
Én személy szerint az összes képbe minimum 5-6 dolgot bele láttam.
Legtöbbször furcsa szörny szerű lényeket, állatokat de volt hogy szellemeket is,ami nem igazán jó mivel egyik kép sem ábrázol semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!