Mit jelent ez a Rorschach tesztnel?
Figyelt kérdés
Ha valaki csak kezeket lat minden abran?2018. máj. 7. 06:01
2/4 A kérdező kommentje:
Ez mar reg volt, mar 10 eve. Akkor azt mondta a pszichologus, hogy sose fog beilleszkedni a tarsadalomba. Most pszichologiai konyveket is olvasgatok, ezert kezdett el erdekelni. Szerintem kicsit eros kijelentes volt, ezert gondoltam megkerdem, hatha van itt vegzett pszichologus es tudja mit jelent. Tudom,hogy az ido is fontos, a viselkedes minden. Annyira emlekszem, hogy vegig nyugodt volt es megfontolt valaszokat adott az elmondas szerint. Egyebkent gyereknel vegeztek a tesztet. Osszeero, egymasfele nyujtozkodo kezeket latott, vagy csak szimplan kezeket.
2018. máj. 7. 06:14
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok szakember, de az rég volt, szóval gondolom van tapasztalatod, hogy az amit akkor mondtak az beigazolódott-e.Nem kell mindent elhinni.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi. Esetleg valaki mas?
2018. máj. 7. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!