Hogyan tudnám könnyebben feldolgozni mikor sorra utasítanak el a férfiak?
Szorongással és depresszióval küzdök. De tényleg komolyan küzdök ellene nemcsak a gyógyszerekkel meg a pszichiáterrel, hanem hobbikkal, jógával, meditációval, könyvekkel, ismerkedéssel, új dolgokkal stb...
Neten ismerkedem, randizgatok. Külsőre biztos nem látszik rajtam, hogy néha a "démonjaimmal" küzdök. Nyitott vagyok. És azt érzem hiányzik a férfi "energia". Ezért szívesen randizok, mert ha nem is jövünk be egymásnak akkor is olyan jó tud lenni beszélgetni a másik nemmel is néha. Feldob.
De ha utána elutasítanak, akkor borzasztóan vissza tudok esni. Nem szeretnék teljesen lemondani a randizásról, mert akkor nagyon magamba forduló lennék. De jó lenne könnyebben kezelni az elutasítást.
Megmondom őszintén én magamat nem tartom olyan rossz partinak és az önbizalomhiányom a férfiak visszajelzéséből ered. Józan ésszel helyén tudom kezelni magamat. De azért nehéz, főleg ilyen lelkiállapotban.
26N
Persze mindenki vesz át rossz mintákat is. De azért nagyon nem mindegy, hogy az mennyire rossz. Több pszichológusnál és pszichiáternél is voltam, annyit meg tudtak mondani, hogy baromi nagy mázlim van a családommal. És, hogy felismertem az, hogy a szüleimnek az saját magukkal való viszonyában mi az, ami nem olyan jó és, hogy én azt próbálom elkerülni.
Egy érzékeny, összetartó, szeretetteljes családból jövök, amit sajnos nagyon kevesen mondhatnak el magukról.
Persze mindent rá lehet fogni a szülőkre, de ennyi idősen már nem őket akarom hibáztatni azért, mert néha meginog az önbizalmam. Látom a hibáikat, próbálom nem átvenni és levetkőzni.
Szerintem nincs olyan ember, aki mindig mindent a helyén tud kezelni.
De egymást segíthetjük tippekkel, hogy kinek mi segít az adott szituációban.
Egy nagyon egészséges önbizalommal rendelkező férfit is meg tud rendíteni egy visszautasítás. Ezzel nincs semmi probléma. Néha mindenki meginog.
Ilyenkor segíthet az, ha más elmondja őt mi segíti ezen át.
Nyilván nekem még van mit dolgoznom úgy összességében magamon. De most erre az egy szitura kértem konkrét tippeket, mert jelenleg minden másra egy csomót tudok, ami vagy beválik vagy nem.
Nincsen egyetlen holtbiztos módszer erre, sok kis apróságból állhat össze, hogy jobban küzdj meg ezekkel a helyzetekkel. Pl. igyekezz ne sokat várni, ne ábrándozz a fiúról, akivel épp randizol. Tekints úgy rá, hogy "az lesz, ami lesz".
Ügyelj arra is, hogy a levelezés a találkozó előtt ne nyúljon túl hosszúra, mert hosszú levelezésnél a várakozások is megerősödnek, és utána keserűbb a csalódás.
Plusz lehet, nem a legszívderítőbb tanács, de igyekezz mindig legalább két vasat tartani a tűzben. Ha az egyik férfi elutasít, még mindig ott a másik, aki le tudja kötni a figyelmedet, és így kevesebb energiád marad a kudarcon rágódni.
No meg gondolj arra, hogy több milliárd férfi létezik, egészen biztosan van köztük olyan, akivel nagyon jól illetek egymáshoz. Ez most nem olyan volt, ezért nincs is mit sajnálni rajta, haladsz tovább az utadon az igazi felé. Ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!