Miért lehet ez?
Sziasztok!
Szeretném rövidre fogni. Depresszívebb és produktívabb időszakok váltogatják egymást nálam. Van, mikor azt gondolom, hogy nem vagyok rendben mentálisan (amúgy ezt már mások is jelezték ilyen-olyan módon, meg a visszajelzések alapján is), kikelni sincs kedvem az ágyból, sírok másnak, panaszkodom a múltról (család), és az ebből adódó jelenemről, mikor meg jobban vagyok nem értem, hogy mit "hisztizek", és nincs is semmi bajom. Küzdök amúgy szorongással is, ami az évek elteltével ha mérsékelten is, de azt érzem, hogy enyhült. Furcsa verseket írok, valahogy én mindig más vagyok, mint mások. A bulikból előbb lelépek mindig, van, hogy szó nélkül. Tudnék rengeteg "elvontságra" utaló dolgot mondani magamról, de mi van ha túlgondolom. Nem tudok dűlőre jutni magammal kapcsolatban. Van valaki, aki hasonló cipőben jár?
20 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!