Azon pszichológus tud segíteni hogy nem merek bemenni szórakozóhelyekre de még egy kocsmába se?
Figyelt kérdés
Depresszió az tuti hogy van nekem de szerintem már fobia is. Az az érdekes hogy bárhová be megyek és elintézem amit kell. Csak szórakozóhelyekre nem merek. Mivel sose voltam azt sem tudom hogy kell normálisan viselkedni mi a protokoll. Fiatalabb koromban nem érdekelt de már kezdem megbánni mert pont a jó dolgokból maradok ki. Se barátnőm nem volt se semmi és utálom magam hogy ilyen vagyok. Azt észre vettem hogy sokáig nem szeretek egy helyen lenni. Szóval nem tudom hogy lehetne engem meggyógyítani vagy meg lehet e egyáltalán? Fiatalságom már elcsesztem de még nem vagyok öreg. Szeretnék normális lenni mint mások. Ha nem lesz majd vírus. F2021. ápr. 27. 14:54
1/2 A kérdező kommentje:
Egyébként régen voltam ingyenes pszichológusnal de nekem annyira nem jött be. Ezért kételkedem hogy bárki meg tudna gyógyítani vagy valami.
2021. ápr. 27. 14:55
2/2 anonim válasza:
Szociális fóbia, simán tudja kezelni pszichológus, ha együttműködsz. Ráolvassál nem, neked kell feszegetni a saját határaidat, de ő támogat téged ezen az úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!