A pszichiátrián belém erőszakolják az ételt és a gyógyszert?
Önként mennék be, de nem evési problémával, sőt, nagyon jó étvágyam van HA finom a kaja. Ha szörnyű, belém erőszakolják vagy hozzátartozóim hozhatnak nekem jó kaját?
A másik kérdésem a gyógyszer. Nem vagyok gyógyszer ellenes, szóval nem emiatt nem venném be hanem mert van egy olyan hülye mentális blokk az agyamban ami miatt a Nospánál nagyobb gyógyszert képtelen vagyok lenyelni...tudom hogy nem nagy, mégis hatalmasnak érzem és attól félek hogy félrenyelek. Ha belém erőszakolják, a pániktól talán tényleg fuldokolni kezdenék...ilyen esetben mit lehet tenni?
Akaratod ellenére semmit sem fognak ledugni a torkodon.
Sok gyógyszert folyadékként meginni vagy injekcióban is be tudják adni.
Bár lehet csak feloldották a tablettát narancslében.
Ha félrenyelnéd a gyógyszert, akkor segítenének, hogy ne fulladj meg tőle. És utána már nem nyomnák le a torkodon. De ha előre szólsz, akkor tudják por alakban, vízben feloldva is adni.
Az ételt nem tudom. A hozzátartozók most nem mehetnek látogatni, a portán leadott ételt vagy odaadják, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!