Egy pszichiátriai kezelés hogy zajlik?
Leültök,ő kérdez te válaszolsz,van ahol külön asszisztens is van erre készülj fel.Én először meglepődtem mert akihez jártam ott mindig ketten voltunk,most az újnál (előző nyugdíjba ment) van egy aki a gépbe viszi amit a doki diktál.
Elmeséled mi a bajod, mióta áll fent stb, mi gyerekkorba sosem mentünk vissza,de ha onnan jön a probléma érdemes elmondani.
Aztán kapsz egy diagnózist és ha szükséges gyógyszert,majd új időpontot hogy lássa hogy javulsz.
Ez hülyeség 2-es,2 hete voltam a pszichiáternél, nem 2 percet,hanem 40 percet beszélgettünk,szerencsére nem mindegyik dob ki 2 perc alatt. Válaszd meg jól az orvosodat kérdező. Ezért is jobb a magán.
Ha a tüneteid súlyosak akkor szükséges lehet a gyógyszeres kezelésre is átmenetileg,nekem a beszélgetés pszichológusnál semmit nem ért,pedig jártam csoportterápiától kezdve mindenre.
Előbb kikérdez a témáról, családodról.
Még nem mentek vissza az óvodáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!