Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan növelhetem az iq...

Hogyan növelhetem az iq számomat? Hogyan lehetek intelligensebb?

Figyelt kérdés
Nem tartom magam kifejezetten butának, sőt szerintem kicsit még átlag felett is vagyok, (valószínűleg túlbecsülöm magam) de ma találkoztam egy emberrel aki jóval okosabb volt mint én. Persze kicsit fáj az egómnak, de most már mindenképpen meg akarom tudni, hogy hogyan lehet valaki intelligensebb

2021. ápr. 22. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja, és hallgass komolyzenét is.
2021. ápr. 25. 10:32
 12/12 anonim ***** válasza:
25%
Az IQ nem növelhető, genetikailag meghatározott. Tájékozódj hiteles forrásokból, pl Mensa, ott részletesebben leírják, hogy miért nem növelhető semmilyen technikával. A műveltség viszont bármikor pótolható, mindig lehet műveltebb az ember, ettől persze nem fogsz gyorsabban gondolkodni, nem lesz jobb a memóriád és a problémamegoldó képességed, de olvasottabb leszel.
2021. jún. 21. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!