Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek beképzelt vagyok...

Szerintetek beképzelt vagyok ha intelligensnek tartom magam?

Figyelt kérdés
117-es az iq szintem és erre azt mondják hogy az emberek 13%-ka képes csak,ez most azt jelenti hogy tényleg intelligens vagyok,vagy hülye vagyok és csak bebeszélem magamnak?
2018. jan. 14. 10:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem számít kiemelkedő értéknek. Hiteles tesztet töltötték ki? Hivatalos tesztirason voltál? Ha nem, nincs miről beszélni amúgy sem.
2018. jan. 14. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem ettől is magasabb. De nem hangoztatok, hogy intelligens vagyok. Inkább nem tartom magam hülyének. De verem magam rá. Aki ismer, akinek számít a véleménye, az meg úgyis tudja, vagy értékeli, hogy milyen vagyok.

Ha hangoztatod és erre "nagyra" tartod magad, akkor igen, beképzelt vagy. Mert más dolgokban meg lehet, hogy gyengébb vagy, tehát tökéletes ember nincs, nincs olyan ember, aki mindent tud, tehát attól, hogy te valamiben jó vagy, attól más meg másban jó. Szóval az egy dolog, hogy mit tartasz magadról, meg megint más, ha ezzel többnek gondolod magad másoknál.

2018. jan. 14. 10:32
 3/12 anonim ***** válasza:

"De verem magam rá. "

Bocs, itt kimaradt a nem szó. Tehát nem verem magam rá.

2018. jan. 14. 10:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Értem,igazából csak azért kérdeztem,mert nem akarok beképzelt lenni. :)
2018. jan. 14. 10:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Tehát hivatalos az eredmény vagy nem?
2018. jan. 14. 10:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Mensán csináltam meg,most nem tudom hogy az mennyire igaz. :)
2018. jan. 14. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is még tegnap beképzelt voltam. Ma már tökéletes.
2018. jan. 14. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Az hivatalos szerintem. Akkor tudod azt is, hogy különböző tesztek vannak, eltérő szorassal. Tehát nem sok mindent jelent önmagába az eredmény.

Jó eredmény, örülj neki, fontos, hogy pozitív gondolataid legyenek magadról. De ne hangoztatta az eredmény, meg azt, hogy intelligens vagy, mert visszatetsző. Magabiztosságot merithetsz belőle.

2018. jan. 14. 10:57
 9/12 anonim ***** válasza:

125 alatt ne dicsekedj. az pont a jobb tájékozott ember szintje. A Mensa 150 felett kezd el foglalkozni a versenyzővel.

Kínában 300 millió embernek 175 felett van az IQ-ja.

a 117 cseppet kevés.

Ha valamit, akkor a szerénységet tisztelem. Magamat is azért szeretem, mert szerény vagyok.

2018. jan. 14. 11:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Na pont erről beszéltem. Amit kilences ír. Eltérő tesztek eltérő szórassal. Azon a teszten amit írtál 130 fölött lehetsz Mensa tag. Régebbi(talán tíz, tizenöt éve?) Mensa teszten ez valahol. 140 fölött volt a tagsági határ. Az a mostani értéknek felel meg, csak más volt a szórás (eltérő matematikai módszerrel számoltak), ezért jött ki az az eredmény. A Mensa tesztjén a 'legjobb' tesztíró 135- nél magasabb eredményről kap elvileg tájékoztatást. E fölött pontos eredményt(-IQ-t) csak külön tesztel lehetne mérni. Ahhoz viszont sok nagyon magas intelligencia hanyadossal rendelkező ember kellene referenciák. Ez Mensa szerint nehezen kivitelezhető lenne. Tehát akinek 180 az IQ- ja, annak nem azon a skálán mérték amin a kérdezőét. Nem összevethető vele.
2018. jan. 14. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!