Miért nem lehet csak úgy kimúlni? Vagy pont engem miért nem betegít le a korona, hogy már haljak meg? Vagy miért nem visznek el az UFOk? Vagy miért nem jön és lő fejbe vagy késel le valaki? Mert semmi kedvem élni és unok már mindent, semmi értelme.
Ne mondj ilyet. Bármi is történt veled kitartást !
Írtam privit
Én is így vagyok!
Engem se visz el valahogy ez a korona, pedig annyi mindent megfogdostam szinte, beoltatni nem oltattam még be pedig a család igen, abban bízom valami halálos betegségem van de ahogy ismerem magam tuti makk egészséges vagyok és ahogy mondani szokták a nagy bölcsek az univerzumnak terve van veled...JA persze eddig tök nagy tervei lehettek velem ha énn nem találom a saját utamat!...Depresszióm van, sok apróbb betegségem van ami nem halálos csak baromi idegesítő...csúnya vagyok lány létemre, csak egy barátom van, nem találom magam hova tartozzak, ez a világ se tartogat sok meglepetést mint amit megtapasztaltam (rasszizmus, szexuális erőszak, elrablások, verekdés, lmbtq elleni gyűlöletek,...és még sorolhatnám)
Nem is mondta meg,hogy "kivánd ezt meg ezt"
De értelmes vagy nagyon 5os.. ha nem akarsz élni ténylegesen, akkor már ezer dolgot tehettél volna,hogy ne élj.
6.ennyire olvasni nem tudsz...
Szerintem ne kívánjátok magatoknak azt a szenvedést amin ők átmenetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!