Betegesen félek a bogaraktól és rovaroktól. Hogyan tudnám leküzdeni?
Figyelt kérdés
Már kis korom óta rettegek és undorodok a bogaraktól és a rovaroktól. Remegek és sírok tőlük. Mindenkitől azt kapom hogy győzzem le a félelmemet de nem tudom hogy hogyan csináljam. Lehetetlennek érzem. Valakinek volt hasonló? Hogyan sikerült túllépnie ezen a félelmen?2021. ápr. 20. 21:09
11/11 anonim válasza:
Fuu en is kivagyok toluk. 41 eves vagyok. Cserebogar, poloskatol meghalok.
Tettunk fel szunyohalot de bemaszott az ablakkereten levo kis szellozoreseken. Alig birtam elaludni vagy megkozemliteni az ablakot. Vartam hogy parom hazaerjen es tuntesse mert megolninse merem. Egyszeruen total kineszulok toluk.
Ezt sokan nem ertik de iszonyat faraszto pszichesen is sajat magamnak.
Van hogy ugy erzem nem tudok igy elni tovabb amikor ez az idoszak van.
Ha nyilvanos helyen vagyok total hulyenek neznek ahogy sikitok ha a kozelembe ernek es elkezdek mapalozni vagy meglatok egy doglottet veletlen valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!