Szerintetek ki mit szólna ahhoz, hogy öngyilkosok lettetek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 15:05
11/11 anonim válasza:
7-es.
Nem akarokvédeni senkit. Én magamból indulok ki és nem vagyunk egyformák.
Nekem pár hete halt meg Anyukám. 2 napra rá bementem dolgozni. Otthon sokkal rosszabb, így legalább valami kicsit ki tudott mozdítani a mérhetetlen fàjdalomból. A temetést vègigsírtam, vagy a ravatalozàs előtt álltam az urna mellett megkövülten.
Most 1 hét telt el a temetés óta, de az agyam mintha lezárt volna. Saját magamnak is bűntudat keltő. Mintha képtelen lennék felfogni, hogy elment. Mintha ez nem történt volna meg. Teljes tagadásban és kiüresedésben vagyok. Nyilván változni fog ez is. Felfoghatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!