Szerintetek ki mit szólna ahhoz, hogy öngyilkosok lettetek?
Hogy lehet ilyet kérdezni??? Ha bajod van, akkor fordulj szakemberhez!
A
A családom és a párom valószínűleg gyászolna egy ideig. Aztán a párom továbblépne, új kapcsolata lenne, a szüleim pedig törődhetnének csak a hugommal, aki amúgy is egész életében erre hajtott.
Barátaim nincsenek, így másoknak nem hiányoznék, ha pedig a szüleim is elmennek, akkor a síromat szép lassan benőné a gaz.
Szulok belerokkanak baratok, szerelmek tovabblepnek, es akit ezzel buntetni, zsarolni akartal, az massal bujik agyba, massal koti ossze az eletet.
Nem leszel celeb.
Engem mindig is gyűlöltek a szüleim, bántalmaztak is. Soha nem érdekelte őket, hogy mi történik velem, nem számított nekik. Csak örülnének, ha öngyilkos lennék, mert akkor nem kellene engem tovább etetniük. Sajnos nem tudok elköltözni otthonról, mert még kiskorú vagyok.
A barátaim talán megdöbbennének, lehet, hogy lenne, aki egy pár könnycseppet elhullajtana értem. De utána minden ugyanúgy haladna tovább az életben, mintha nem történt volna semmi. Mindenki boldogan élne tovább nélkülem is.
A világnak fel sem tűnne, hogy én már nem vagyok többé.
Reggel ugyanúgy felkelne, majd este ugyanúgy lenyugodna a nap, mintha én még mindig láthatnám. Pár év alatt pedig örökre elfelejtenének engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!