Pánikbeteg vagyok 1 éve. Kinek mennyi idő alatt sikerült meggyogyulnia?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 17:21
3/10 anonim válasza:
Meggyógyulni...
Ez nagyon relatív és személyenként változó. Nekem 9. nyár előtt jött ki, enyhe tüntekkel, aztán egyre durvább lett. 1 éve amióta itthon vagyok viszonylag nyugiba csillapodott, mert nem ér annyi külső hatás, de vannak napok amikor csak rám tör az egész.
Nem tudok hinni abban, hogy meggyógyulok. Anyukám szentül hisz a homeopátiás szerekben, így azzal próbálja 4 éve kiszorítani a mindennapjaimból, de nyilán, ha valami nagyobb sokk ér akkor ez szinte semmit sem ér.
4/10 anonim válasza:
Tiz even at doglodtem. Utana elfogadtam a gyogyszert. Rogton csodat tett. Huszoneve tart, hogy visszanyertem az eletem.
5/10 anonim válasza:
3 éve tart azt hittem meggyógyutam végleg de a napokban újra előjött,nem tudom mikor lesz vége pedig már meg tettem mindent amit tudtam.
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ez egy borzasztó állapot annak aki benne van. Külső szemlélő nem is tudja elkepzelni hogy milyen így élni.
2021. ápr. 15. 19:51
7/10 anonim válasza:
Az az, hogy nem mersz bemenni a boltba, postára ugye? Az nekem is van 20 éve. De nekem okkal. Impotens vagyok.
8/10 anonim válasza:
Èn 15 èves korom óta vagyok pánikbeteg most 21 vagyok és nem múlt el hiába szedek gyógyszert
9/10 anonim válasza:
#8 Nem bántásból mondom ,de valószínű még rosszabb lesz később ,ha 15 évesen már elkezdődött.
10/10 A kérdező kommentje:
7# boltba tudok menni, nekem az egyedülléttel vannak gondjaim.
2021. ápr. 16. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!