Van itt pszichológus, esetleg pszichiáter? Tudnék valakivel beszélni? Nagyon kétségbeesett vagyok.
Hát figyelj, keress fel egyet élőben, úgy sokkal működőképesebb, akár háziorvos tud ebben segítséget nyújtani.
Jelenleg egészségügyi suliba járok (ha covid alatt elvégzem..), emellett szinte serdülő koromtól érdekelnek az ilyen témák, az egy bökkenő ott van hogy sem vagyok sem pszichiáter, sem pszichológus (még), hogy az élet mit hoz azt nem tudom, ha gondolod írj, segítek a tudásomnak megfelelően.
Igazából ha van jó barátod az is segíthet, vagy rokon, bárki aki normális, külső szemmel könnyebb.
Szerintem nem véletlen, hogy van külön pszichiátria, illetve magánrendelésre is mehetsz. Jelentkezz a pénztárcád függvényében a közegészségügyben vagy magánúton pszichiáterhez/pszichológushoz.
Nem hiszem, hogy lenne olyan pszichológus, aki a szabadidejében dolgozzon önkéntesen jó indulatból.
Ha tényleg hasznos válaszokat szretnél, én a helyedben inkább azt kérdezném, hogy x körzetben hol találok megbízható pszichiátert/pszichológust ahová tudnék meni, van e akinél valamelyik olvasó járt már és jó tapasztalatokat szerzett.
Online találsz, de biztos fizetni kell neki.
Bárcsak valaki segítene neked! Ha mégsem, tegyél egy próbát, öntsd ki a szíved Istennek, imában tárd ki a szíved, mondj el mindent. Tudok küldeni neked imáról cikket, hogyan teheted meg?
Persze, Doktor Csernus és egyéb sztárszakemberek pont itt gyakorin ingyen és bérmentve segítenek minden jöttmentnek...
Vannak bajok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!