Öngyilkosságon kívül van ésszerűbb megoldás ha elkövettem egy orbitális hibát?
Kislány, nem követtél el semmi hibát, főleg nem olyat, amiért érdemes volna még csak gondolkoznod is ilyesmin! Naív voltál, ennyi a "bűnöd", először is boldog házasságba nem lehet beférkőzni, ez a pasi meg fűvel-fával csalja a feleségét, átvert mindkettőtöket, rohadék a legrossszabb fajtából, nem érdemel egy könnycseppet sem, és nagyon nem rajtad múlott.
Ez csak annyit jelent, hogy tanulnod kell, gondolom voltak jelek, csak nem figyeltél, nem ért mindig rá, este nem írtatok egymásnak stb., legközelebb figyelj oda, hogy olyannal ismerkedj, aki megbecsül, és figyel rád, nem akar lopva találkozni, elérhető este 6 után is..
Köszi a válaszokat.
Kicsit jobban vagyok ma.
Elmeséltem a barátnőmnek ezt és jobb már.
És sikerült kicsit aludnom.
Végülis megbeszéltük a dolgokat a feleséggel, a pasas még úgy ír mintha továbbra se történt volna semmi..de nem is válaszolok neki már.
Nem ér annyit.
Jó olvasni, hogy megkönnyebbültél.
Vedd igénybe a barátnőd segítségét. Jó, hogy számíthatsz rá!
Jól írod! Nem ér annyit!
Kívánok lelkierőt neked, mert most szükséged van rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!