Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet bipoláris zavarom?

Lehet bipoláris zavarom?

Figyelt kérdés

Elég fiatal vagyok még.De fura dolgaim vannak

Konkrétan egyik pillanatba azt akarom hogy mindenki hagyjon békén,de ez 2mp alatt megváltozik.mert azt akarom hogy foglalkozzanak velem.És csodálkozok hogy miért nem foglalkoznak velem..És egyik pillanatban nevetek aztán iszonyat elkezdek bőgni ok nélkül is..remegek és hasonlók.Sosincs jo kedvem csak "elmegy" és annyi.De vannak nagyon mélypontjaim amikor inkább csak megszűnnék létezni.És ez kb 2mp és megint megváltozik

Aztán előről az egész:)

Nem értem magam egyszerűen...nem tudom követni az érzéseim

2021. ápr. 9. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a bipoláris zavarnál eleve nem 2 másodpercenként változik a hangulat... Ha zavar, akkor menj pszichiáterhez, csak ő diagnisztizálhat.
2021. ápr. 9. 20:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát de épp ez az......nekem 2mpnek tűnik

De kívülről nem annyi....

2021. ápr. 9. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar, akkor menj pszichiáterhez. A bipoláris zavarnak rengeteg egyéb tünete van.
2021. ápr. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!