Aki öngyilkos lesz az tényleg megakar halni???
Ha felnőtt ember, akkor igen. Fiataloknál figyelemfelkeltés, segélykiáltás. Én is sokszor próbálkoztam tini koromban, de sosem akartam meghalni igazán, csak hogy szálljanak le rólam a szekálók. Végülis bejött. Egyszer túl mélyre vágtam a pengét fürdés közben, baromi fájdalmas volt, priccolt a vér a csuklómból, sikítottam, anyám hívta a mentőt, egyből intenzívre vittek. Hát ahogy elterjedt a hír a suliban is, utána már senki nem szekált.
Azért inkább egyik elnyomott tini se válassza ezt a módszert, inkább kérjetek segítséget. Csak az a gond, hogy amíg senki nem látja be, hogy nagyon komoly az ügy, addig mindenki tesz rá.
Úristen :((((
Meg jó h életben maradtal
Vagy egy kémiai anyag kiválasztódik, toxikus szintre emelkedik a mennyisége és az agyban olyan ingerületet hoz létre ami öngyilkossághoz vezet.
Sok esetben az öngyilkosságot megelőző néhány órában az agy már elborult, nem beszámítható, nincs tudatos kapcsolata az elkövetőnek a külvilággal.
Pl., nem köszönnek ismerősöknek, üveges tekintettel közlekednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!