Skizofrén vagyok,öngyilkos akarok lenni megéri e vagy sem?
Olvass John Nashről, és nézd meg a filmet, amit róla készítettek (Egy csodálatos elme)
Talán erőt ad! Fiatal vagy még, a skizofrénia pedig nem egy sétagalopp! De, én hiszem, hogy idővel el tudsz jutni egy élhetőbb életig! Hajrá
Nekem már nincsen édesanyám. Nézd az élet jó oldalát! Neked még van. Tudod mekkora fájdalmat okoznál neki, ha eldobnád az életedet?
Senki sem szeret? Anyukád szeret. Szeress te másokat! És szeresd saját magad! Ránézésre senki sem tudja, hogy milyen betegséged van. Én ismerek egy lányt. Tudom róla hg skizofrén. Edz, kutyát sétáltat, éli az életét. Nem mondanád meg rólam hogy mentális beteg. Senki sem tehet róla, hogy milyen betegsége van/lesz.
Az emberek elítélik, ha valaki más, mint ők. Mert félnek az ismeretlentől. Mi lennem ha azt mondanám, hogy nem az határozza meg, hogy mennyit érsz mások mit gondolnak rólad, hanem az, hogy te mit gondolsz magadról? Ha nem félsz többé a többi ember véleménye miatt, szabad leszel. Ha lenéznek, kiközösítenek, az őket minősíti, nem téged. Annak örülj, hogy élsz! Rákos beteg gyerekek csak élni szeretnének. Inkább lennének a helyedben.
Segíts anyukádnak, amiben csak tudsz! Házimunkában stb. Meglázod, mennyire jó érzés lesz, ha látod az örömét. Az okoz örömetm ha látod, hogy a másik hálás/boldog miattad. Bárcsak még boldoggá tehetném anyukámat. Ne bántsd magad! Megfelelő gyógyszerekkel szép életed lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!