Hogyha meghalna az egyetlen ember, aki szeretett titeket, es mar ugysem vinnetek semmire az eletben, megolnetek magatokat, vagy maradnatok, hatha lesz jobb?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 19:51
1/9 anonim válasza:
lopnék meg minden fasz*ság aztán ha elkapnának akkor kinyírnám magam
2/9 anonim válasza:
Pont ezen gondolkodtam ma. Felélném az összes tartalékomat, állandóan részeg lennék ( amúgy nem iszok), és ha nem fulladnék bele a hányásomba, akkor miután lenullázódtam anyagilag: kötél. Biztos nem akarnék hajléktalanként, betegen senyvedni még évekig. Minek? Kinek?
3/9 A kérdező kommentje:
Es ha meg csak husz evesek lennetek?
2021. ápr. 7. 20:12
4/9 anonim válasza:
#1 amíg másban kárt nem okozol azt csinálsz amit akarsz, de más emberrel rosszat tenni a saját dolgod miatt elég undorító lenne.
Kérdező: szerintem megértél egy pszichiáter segítségéhez, az életed pedig lehet jó azérty mert most egy nagyon nehéz szakaszban vagy!
5/9 anonim válasza:
Illetve ha nagyon rosszul érzed magad (lelkileg), hívj egy lelki segély számot, guglizz rá, sok ilyen van.
6/9 anonim válasza:
Nincs testvérem, nincsenek már szüleim. Van élettársam. Ha ő is meghalna, nem lenne értelme az életemnek. A barátaim messze vannak.
Meghalni gyáva lennék. A fájdalomtól félek, meg attól, hogy nem sikerülne az öngyilkosság, aztán nyomorékként kellene vegetálnom egy otthonban/kórházban.
Meg attól is tartok, hogy ha a keresztény vallásnak igaza van, a pokol tüzén égnék örökké, amiért eldobtam az életemet 🤣😥
7/9 anonim válasza:
Én az evésbe menekülnék. Rengeteg finom ételt lehet készíteni, rendelni.
8/9 anonim válasza:
Nem ölném meg magamat. Sikertelen esetben még rosszabb lenne a testi állapotom, sikeres esetben elkárhozom. Annál még a földi pokol is jobb.
9/9 anonim válasza:
Remélem a kérdező jól van, és még él😰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!