Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Füves cigi, most látom második...

Füves cigi, most látom második alkalommal a tv-ben,(sorozat) hogy egy pasasnak aki jointokat szív, paranoiás gondolatai vannak. A füves cigi valóban ezt okozza?

Figyelt kérdés

Mennyire jellemző ez a paranoid tünet és a fű mennyire torzítja a gondolkodásmódot?

Vagy milyen gondolkodásmódod béli változásokat okoz?

2021. ápr. 4. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon paranoiás voltam beszívva. Nem is szívok már évek óta. Attól féltem hogy bepisilek vagy találkozok valakivel akit ismerek vagy igazoltatnak a rendőrök vagy attol hogy rosszul leszek. Meg ilyenek.
2021. ápr. 6. 18:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Amikor szív valaki, méghozzá erőset, akkor annak a hatása alatt azok az életesemények amik a múltjában történtek - pl. elesett 7 évesen biciklivel stb- mennyire torzulnak mint emlék?

Teljesen ugyanúgy emlékszik rá és ugyanúgy értékeli vagy valamilyen irányba módosul és más történet kerekedik belőle a cucc hatása alatt?

2021. ápr. 8. 20:11
 13/14 Ruby04 ***** válasza:

Azoknak, akik tudnak angolul, ajánlom az erowid nevű amerikai oldalt (ez nem erotikus videót jelent).

Ha szabad bemásolni: [link]

Aki nem tud, annak nem tudok egyértelmű választ adni. Alapvetően van az indica típusú fű, ami ilyen filotofálgatós, besüppedsz az ágyba, és szép lassan elálmosodsz.

A sativa típusúak ellenben extrovertálttá tesznek. Társas lénnyé, nem leszel parás, vicces, amolyan társaság központja ember.

Meg hát az is, hogy Mo.-on, mivel illegális, és az ember beszíva (beszívva) meglát egy villogó meseatót, rögtön beparázik.

2021. ápr. 9. 16:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Okozhat ilyeneket állítólag az arra hajlamos embereknél, ahogy írják, én is olvastam.

Nekem amúgy krízis állapotban, amikor erős pánikszerű szorongás volt többször úrrá rajtam, segített. De én csak pár slukkot szívtam ilyenkor, úgy voltam vele, hogy inkább ez, mint pl a frontin/xanax, és mivel elhúzódó szar állapotban vagyok, kellett valami.

Amúgy ha depressziós vagy nem jó ötlet. Ahogy annak sem, aki hajlamos a függőségekre- én azért szerencsére nem vagyok egyik sem, csak mélyponton vagyok épp és igyekszem kikecmeregni belőle. (Rászokni tartósan amúgy sem szoknék, magát a cigit és a füstjét, szagát is utálom- más módon meg nem próbálkozom vele. :) )

2021. szept. 24. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!