Tömegiszonyom van. Hogyan tegyek ellene? Hogy szüntessem meg?
is.
ha sok ember van körülöttem akkor bezártságérzetemvan,rosszul vagyok,émelygek stb. stb.,borzasztó.:(
szia!
Csak a tudatodra tudsz hatni. Ha nem megy, segítséget is lehet kérni. Én például nem tudok beszállni a liftbe, de ez elkerülhetőbb. Lépcsőzöm.
Szerintem mindig jutalmazd meg magad, amikor pl. egy boltban nem ver ki a víz. A tudat is segít, hogy valójában ettől nem lehet semmi komoly bajod, mert ez csak az elméd játéka, és te ettől erősebb vagy, mint hogy ez befolyásoljon. Csak nyugalom!
"Ja vagy neked sosem volt ilyened, hanem mondták.."
Nekem nincs tömegiszonyom!De én azért gondoltam,hogy ez müködhet,hogy pl. a póktól is fél valaki és a kezébe teszik és elmúlik a fóbiája!Azt hittem igy müködhet a tömegiszonynál is,hogy minnél többet mész tömegbe annál jobban megszokod és elmúlik a félelmed,iszonyod!
Valóban dilettáns gondolat a pszichiátriai tünetre azt javasolni, hogy "bele a sürüjébe." Ilyent az javasol, aki nem tudja milyen az, amikor az agyunk betegszik meg. Ez azt jelenti, hogy már nem normálisan ítél meg dolgokat. Retteg, ha tudod mit jelent ez. Persze ez a betegség később már leküzdhető, ha a szakorvos jó gyógyszerrel előkészíti rá az agyat. Ezek a betegségek azért fejlődnek ki, mert a szervezetünk nem állít elő egy bizonyos hormont. ( szerotonin?) Ezt akarással nem lehet előállítani. Gyógyszer kell, terápia kell, aztán már menni fog magától is.
Egy gyógyult beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!