Tömegiszonyom van, nagyon félek, mit tehetnék?
Főleg suliban van ez, ahol össze vagyunk zárva több százan, egy kis részre, és úgy érzem, mintha elszívnák előlem a levegőt, ilyenkor légszomjam van, fáj a fejem, és emiatt nem megy nagyon a barátkozás..
Egyszerűen le vagyok blokkolva, és ki kell mennem vécére, hogy egy kis levegőt kapjak.
Két éve járok ebbe a középsuliba, és egyszer sem engedtek ki szünetben az udvarra, a szabad levegőre, pedig érzem hogy nagyon kéne a friss levegő. Hiába szellőztetnek, az nem segít.:(
Amikor ők jönnek oda hozzám, szívesen beszélek, csak én nem merek oda menni hozzájuk, és nem tudom miért, talán félek hogy közben összeesek vagy ilyesmi..
Ma hányingerem lett a szünetben, és úgy szorított a fejem, hogy muszáj volt kikérnem magam onnan..
Mit tegyek?
Iskolapszichológus/jóga/kineziológus/meditációs zenére relaxálás
És menj csak oda a többiekhez, erőltesd, rossz nem fog történni, csak jó, az első pozitív élmények magukkal hozzák a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!