A pszichológusok mennyire megbízhatóak? Érdekli őket mi van velem, vagy csak a pénz miatt csinálják? Nem nagyon beszéltem még pszichológussal...
Ez egy munka. Termeszetesen nem erdekled oket, a penzert csinaljak. Ezt jobb elfogadni. Aki mast allit, az hazudik, hogy jobban erezd magad.
A karrier elejen elkepzelheto, hogy valoban erdekled oket, de par honap utan ez megvaltozik.
Egy jó pszichológust az érdekel, hogy sikerüljön a személyiséged olyan irányba terelni, hogy később önállóan is megálld a helyed a világban. Pl. döntések meghozatala, önérvényesítés. Ha ilyen célokat ki tudtok tűzni, illetve sikerül is őket megvalósítani, akkor lehet, te is hosszabb távon veszed majd igénybe a segítségét, ami neki is jó, hiszen ebből él, ezen kívül neki ez a segítő szakma a hivatása, nem véletlenül tanult annyit, tehát nyilván érdekli is, amit csinál.
Válassz olyat, aki képről, bemutatkozás alapján szimpatikus, aztán meglátod, valóban rád tud-e hangolódni, ahogy kell.
Akinek ez a hivatása, nem csak a munkája, azt érdekli, hogy mi van veled. Elsősorban mint ügyféllel, tudtál-e haladni, célt ér-e az együttműködésetek.
Bár én nem pszichológus vagyok, más területeken segítek, de engem is foglalkoztat az ügyfeleim hogyléte. Nem érzelmi szinten, hanem olyan formában, hogy tudtam-e nekik segíteni, előreléptek-e az életükben, hogyan tudunk tovább haladni a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!