Hogy kell elengedni a halottat ? Nem szeretném hogy befolyásolja a mostani életem
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 13:39
1/13 anonim válasza:
A mostani életed mindenképp befolyásolja egy friss veszteség, a gyász feldolgozása egy folyamat. Az idő megoldja..
2/13 anonim válasza:
Írj neki egy "búcsúlevelet", benne mindennel amit el akartál volna mondani neki. Nem old meg mindent de sokat segít.
3/13 anonim válasza:
Fura hogy nem akarod hogy befolyásoljon. Ezt hogy érted?
4/13 anonim válasza:
Ez tényleg fura? Ez megint ilyen ezo f.szság?
5/13 anonim válasza:
Az a fura, hogy elvesztett valakit, de ezen jár az agya hogy ne befolyásolja. Akár szerette, akár utálta, csak kihat rá érzelmileg. Én rühelltem apámat, minden okom megvolt gyűlölni, de akkor se pikk pakk csengett le a halála nálam. Elsőre megkönnyebbültem, utána meg jött az agyalás hogy hogyan baszódhattak el annyira a dolgok hogy a gyűlöletig jutottunk. Jó, az ő sara volt, ésszel tudtam, de akkor is pörögtek a gondolataim. Nekem ezért fura hogy a kéredzőben felmerül ez az "elengedés" dolog. Mintha nem pörgetne át ezer meg egy dolgot az ember egy haláleset kapcsán akkor is szarok voltak a dolgok.
6/13 A kérdező kommentje:
22eve meghalt...
2021. ápr. 1. 21:26
7/13 anonim válasza:
Akkor pszichológus segítségével, mert ha a mindennapjaidat befolyásolja a dolog, az már jócskán kóros gyászfolyamat ennyi idő után. Egyáltalán a halottat nem tudod elengedni, vagy az esetleges sérelmeket?
8/13 A kérdező kommentje:
Nem a minden napjaimat de az életemet mindenképp kicsit... gondolok rá azért hogy milyne lenne ha élne.. sokszor érzem h üzleti döntésekben segít... és a pszichologus azt mondta azért nem találom a párom mert nem engedtem el aput. Jó volt a kapcsolat , amikor 10 voltam infarktust kapott és meghalt. Anyu nem ment ferjhez ahogy öregszik egyre nagyobb teher ő is , szeretem de sok és ilynekor is rögtön Apu apu apu ! Miért vette el a sors stb stb! Csak szeretném egyszer és mindenkorra lezarni! Végleg ! Néha már nekem van elegem belőle ! és igen! Spiritualisan sem jó !
2021. ápr. 2. 08:57
9/13 anonim válasza:
A spirituális hozzáállás ezeken a dolgokon-már megbocsáss, de rontani szokott. A meséket is el kell engedni a halottal együtt. Anyud életét nem a te dolgod megoldani. És a párkapcsolat nem léte aligha apád elvesztése miatt van... Alighanem kifogtál egy kóklert normális szakember helyett. Keress másikat, aki kifogáskeresés, meg pátyolgatás helyett szembesít a valós problémákkal. Szellemek nincsenek, és a halottak nem segítenek semmiben.
10/13 A kérdező kommentje:
🤦🏼♀️ Omg az okos magyar virtus
2021. ápr. 2. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!