Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A karantén befolyásolta...

A karantén befolyásolta valahogy az otthoni légkört nalatok?

Figyelt kérdés
Igy hogy mar tobb honapja be vagyunk zárva, es sztem mindenki tobb idot tolt otthon, eleg embertpróbáló turelmesnek maradni. Ti hogy vagytok vele?
2021. márc. 23. 23:25
A kérdező szavazást indított:
Igen, rosszabb lett a családi viszony
Igen, jobb lett a családi viszony
Nem változott
85 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenkor örülök, hogy egyedül élek :)
2021. márc. 23. 23:31
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem érzem magam bezárva, annyi, hogy este 8-ra haza kell érnem.
2021. márc. 23. 23:34
 3/22 A kérdező kommentje:

1, :D

2, ja, ha dolgozol, akkor mas, de pl akik tanulnak, azok lenyegeben nagyon mashova nem mászkálnak, ezert irtam igy

2021. márc. 23. 23:37
 4/22 anonim ***** válasza:
79%

De tanulás után sem tudsz kimenni sétálni vagy barátokkal találkozni?

Mondjuk ha kis lakásban éltek tényleg nagyon rossz lehet. Főleg azoknak akiknél amúgy sem jó a szülőkkel a kapcsolat, vagy agresszív szülei vannak. Elnézést csak most vettem észre, hogy szülő-gyerek kategória.

Nekem is online oktatás van, viszont a hónapban kevesebb az óra. Az tényleg zavaró, hogy el kell vonulni, és ha nem tudsz hová... meg az oktatóknak ott van sokszor a családja, lehet hallani a gyerekeiket, nem tudnak normálisan magyarázni szegények.

Mi most nagyobb helyen lakunk, de az előző lakás 40 m2 volt (ebből egy elég nagy fürdő kivette a részét), hát ott f-sza lett volna.

2021. márc. 23. 23:44
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Alapból nem jó a viszonyom a szüleimmel, de most vagy veszekedünk vagy csak olyan témákról beszélünk(ha egyáltalán beszélünk) amik veszekedéshez vezetnek. Szóval, igen eléggé rossz a hanfulat itthon. Kutyátsétáltani járok egyik barátnőmmel, így van kinél leadni a gőzt, de így is navyon sokszor úgy érzem hogy összeroppanok és ezt nem bírom tivább. Ilyenkor jön a másik barátnőm messengeren aki lelket önt belém
2021. márc. 23. 23:58
 6/22 anonim ***** válasza:
16%

Igen, és a szó szoros értelmében.

A sok itthonlét miatt erősebb a fingszag, hiába szólok, hogy szellőztessenek.

HA ablakot nyitok, 3 perc után becsukják, hogy "hideeeg vaaaan".

2021. márc. 24. 00:40
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
Semmi sem változott. Szüleim dolgoznak, én itthon vagyok.
2021. márc. 24. 06:37
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem.
2021. márc. 24. 07:44
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi előtte is nagyon sokat voltunk együtt itthon és mindenfelé, nem volt szokatlan ez a helyzet.
2021. márc. 24. 08:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokkal jobb lett minden
2021. márc. 24. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!