Étkezési zavarom van?
Figyelt kérdés
-Folyamatosan mindent kalóriákban látok, minden bevitt grammot mániákusan számolok.
-Megszabom magamnak, hogy mikor ehetek legközelebb, nem érdekel, ha éhes vagyok.
-Ha 1000 (tudom, kevés) kalóriánál többet eszek egy nap, vagy akármi csokit, cukrot eszek bűntudatom van.
-Mindig azon agyalok, hogy hogyan tudnám megoldani a következő étkezést minél kevesebb kalórából.
-Napi szinten látogatom a mérleget, BMI kalkulàtoros oldalakat, és a “sovány” kategóriába szeretnék tartozni tudat alatt is.
-Imádok sütni, főzni, de ezekből nem szívesen eszek.
2021. márc. 25. 15:45
1/4 anonim válasza:
Igen, nálam is így kezdődött anno, én nagyon lefogytam, ami ráment az egészségemre. Kérj segítséget!
2/4 anonim válasza:
Igen, kérd pszichológus segítségét. (Nálam is ez volt...)
3/4 anonim válasza:
Nálam is ez van most! Nem tudom mit kéne tenni.
4/4 anonim válasza:
Segítséget kell kérni. Ha nem is pszichológusnál kezdeni, akkor családtag, esetleg barátok segítségét(ha felnőtt a kérdező, felnőtt barátokkal). Egyedül ezen szerintem nagyon nehéz, ha nem lehetetlen változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!