Ez depresszió? Mit lehet ellene tenni?
Egyszerűen nem tudom hogy mi bajom és már teljesen kikészít ez az egész...nincs kedvem,és erőm senkihez és semmihez és reggel is egyre nehezebben kelek fel...az öbizalmam csapnivaló és annyira utálom magam hogy belenézek a tükörbe és elsírom magam..egyfolytában csak aludnék,nincs étvágyam(ha eszek is görcsbe van a gyomrom és hányingerem van)egyre fáradtabb vagyok és egész nap rajtam van a sírógörcs,motivációm egyáltalán nincs...egyszerűen kíkészít testileg is meg lelkileg is ez,és nem tudom hogy lehetne kezelni,mert nem múlik el,reggel a legrosszabb es este enyhébb...a szorongás is rajtam van folyamatosan egyszerűen a magány és az elszigeteltség teljesen kikészít..ezt hogy lehetne kezelni?
Mit tegyek hogy jobb legyen?
Napról napra egyre rosszabb..
16l
Házimunka szüleidnek segíts
Takarítás rend esetleg hazkoruli munkák ebben a korban már elfelejtitek ezeket a dolgokat pedig az önálló élethez később jól jönne
A gyakorlat a tudás
Persze nem akarok okoskodni
De szorongó és depressziós
Emberek ezzel szokták lekötni magukat
Üdvözlettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!