Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki bipolaris es nagyon...

Aki bipolaris es nagyon gyorsan valt a hangulata, hogyan elozi meg a depresszios "beszukuleseket", es tud koncentralni, es csinalni a dolgat indokolatlan halalvagy helyett?

Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
ha halálvágyad van akkor pszichiáter. én sosem jutottam el odáig. volt, h egy percen belül váltott a hangulatom, sírtam, aztán bamm röhögtem. nagyon fárasztó volt.a depressziós fázisomban, feküdtem meg ettem, de ki lehet jönni belőle. van rá gyógyszer. pont. be kell állítani, és bamm, vmi szinten stabil életed lesz. ha meg nem mész orvoshoz akkor mindig elgondolkozok, aki csak úgy kiírja, h halálvágya van az csak segítségért kiált. aki akar magában kárt tenni az nem írogat ide. szóval tessék összeszedni magunkat és irány háziorvos, aztán pszichiáter, ha meg romlik az állapot, a pszichiáter beutal majd kórházba egy két hétre, gyógyszerbeállításra. lesz időd pihenni, ismerkedni. no internet. nagyon jó. mindenre megtalálod a választ amikor csak a csendet hallgatod. vagy mások életét, rájössz, ha a te életed semennyire se annyira f-os, mint sok szerencsétlennek. ezt sokan nem veszik észre, h lehet xarul érzed magad, de mások meg, no elektromosság, patkányok közt, internet nélkül, wc nélkül élnek. nem kell messzire menni. akár Szlovákiába, Szerbiába. szóval húzd ki saját magad a xarból, menj el orvoshoz.
2021. márc. 23. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
milyen gyorsan?
2021. márc. 23. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is orvosra lenne szükségem, ugyanilyen tüneteim vannak, kimondottan durvák és képtelen vagyok effektíven kivitelezni a mindennapi feladataimat. De nem igazán van pénzem, ráadásul vidéken lakom a semmi közepén, a covid alatt meg pláne nehéz.
2021. márc. 25. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!