Mivel tudnék kikapcsolódni a karantén alatt?
Figyelt kérdés
mivel mindenki otthon tanul ezért mostanában nem tudok rendesen aludni, fáradt vagyok, nem tudok rendesen enni és álandóan gyomor idegem van. Emellett sokat kell tanulni és még a nyelvvizsgára is készülök. nincs ötletem hogyan tudnék pihenni2021. márc. 23. 13:26
1/2 anonim válasza:
Én dolgozom de hasonlóan érzem magam. Nekem a biciklizés segít de 1 hete mindig fúj a szél így nem megyünk. Nekem könnyű mert falun élünk és elbiciklizünk közeli tavakhoz erre arra és majdnem kirándulás. Neked nincs erre lehetőséged. Fél-1 óra már segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!