Normális hogy listát írok a ruháimrol?
#kényszer
A kényszer sosem normális.
Onnantól nem normális, hogy kuborulsz, ha nincs meg. És képtelen vagy ellenállni.
Olyat már láttam, hogy lefotózzák és gépen raknak össze szetteket. blogger lányok főleg.
Valahogy úgy csináld, hogy ez legyen a hobbid de tudj megálljt parancsolni.
Kezdj el blogolni te is, legyen valami téma, hogy csak a meglévőkből öltözködsz, stb..
Hasonló sztorit láttam egyszer egy angol dokusorozatban: a csaj minden pénzét divatra költötte. A doku film végére e szenvedélyből kitaláltak neki egy foglalkozást, azt hiszem eleinte eladta a holmikat később fotózásokhoz stylistkodott. Így azzal foglalkozott amit szeret, a ruhák cipők táskák de pénzt keresett vele, nem a pénzt vitte
Néha én is összeírogatom, hogy milyen ruháim, ékszereim vannak itthon. Szeretem megszemlélni, mivel rendelkezem.
Meg ez egy alapos képet ad arról, hogy mi az, amiből még elférne pár darab és mi az, amiből már ne vegyek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!