Abortusz elött, normális a pánik?
Figyelt kérdés
Szerdan lesz terhesség megszakításom, de sajnos már most pánikolok. Soha életemben nem voltam se altatva se műtve pedig lassan 30éves vagyok. Elöző éjjel vajon be lehet venni egy frontint, hogy tudjak aludni? Reggel7-re kell mennem.2021. márc. 22. 12:52
21/26 A kérdező kommentje:
Nincs itt semmi fele covid, visszamentem a korhazba es darabokat hagytak bennem
2021. márc. 30. 19:41
22/26 anonim válasza:
Látod, mondtam, hogy ez sokkal gyakoribb, mint hogy az altatástól bajod lesz.
23/26 A kérdező kommentje:
Gyors teszt negatív. Az abortusz alapvetően testileg lelkileg megviselt, borzalmasan. Ma visszamentem a kórházba és véralvadék maradt a méhemben.vagy kilökődik, vagy műtenek jövőhéten...
2021. márc. 30. 20:29
24/26 anonim válasza:
Sajnàlom kèrdező. Remélem magától rendeződik, és minden rendben lesz. Gyors felèpülèst kívànok, testileg és lelkileg is.
25/26 anonim válasza:
Ez durva, sajnalom😒
En is negativ lettem, a parom viszont pozitiv😔 szarul is van es tiszta ideg vagyok miatta😔
Lelkileg engem is nagyon megviselt, honapokig nem tudtam enni, nevetni , tukorbe nezni utana. Utaltam magam. Egyedul az ido segit ezen. En meg egy koltozesbe is belevagtam, h vhogy uj elet kezdetszeruseg legyen.
Kitartast neked💕
26/26 A kérdező kommentje:
Neked is kitartast kivanok, erősek vagytok, nagyon nagy ölelés és kitartást neked!!!🥰🙏🏽
2021. márc. 30. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!