Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Abortusz elött, normális a pánik?

Abortusz elött, normális a pánik?

Figyelt kérdés
Szerdan lesz terhesség megszakításom, de sajnos már most pánikolok. Soha életemben nem voltam se altatva se műtve pedig lassan 30éves vagyok. Elöző éjjel vajon be lehet venni egy frontint, hogy tudjak aludni? Reggel7-re kell mennem.
2021. márc. 22. 12:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A többieknek pedig nagyon köszönöm a választ. Hogy-hogy ittal elotte? Elvileg nem szabad.
2021. márc. 22. 14:12
 12/26 anonim ***** válasza:
Felkelés után ittam, persze csak vizet, nem alkoholt. Akkor sem szabad egyébként, de én rengeteg folyadékot iszok, így muszáj volt. Amúgy nem éreztem magam kómásnak. Olyan volt, mintha aludtam volna vagy 12 órát. A 11. válaszoló meg egy seggfej.
2021. márc. 22. 14:24
 13/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, kicsot megnyugodtam es jol esik a segitő keszseg nagyon
2021. márc. 22. 14:26
 14/26 anonim ***** válasza:
Ez nem igazi mely altatas csak kabitas. Nem volt abortuszom, de nogyogyaszati rutinmutetem igen, es az altatasbol konnyen ebredtem. Csak haromnegyed oran at azt hittem, meg nem mutottek meg, annyira kiesett. Es nem voltam rosszul.
2021. márc. 22. 15:07
 15/26 anonim ***** válasza:

Már túl vagy rajta mostanára...

Remélem, jól vagy💕

Én is xanax-szal aludtam elötte éjjel... de nem pánikoltam, engem a lelki része borított ki. Az altatástól nem féltem, korábban már volt benne részem és tudtam, hogy az egy nagyon klassz dolog.

Hogy vagy most?

2021. márc. 24. 17:55
 16/26 A kérdező kommentje:
Még itt vagyok 8ig. A lelki resze brutalis, minden mas, az ellatas, a kornyezet a banasmof tokeletes, rs nagyon emberseges. Meglepodtem mennyire verzek, mutet utan 2oraval alig vartam,hogy ehessek. Ahogy felalltam dolt a verem. Fajdalmam nincs szetencsere
2021. márc. 24. 19:39
 17/26 A kérdező kommentje:

Uh kepzeljetek, mára virradóan csodasan belazasodtam. Betelefonaltam a korhazba de azt mondtak ne aggodjak, vegyek be lazcsillapitot. Faj baloldalt a petefeszkem kornyekes is, kohogesre is erzekeny. Verezni szinte egyaltalan nem verzek de a hasam kicsit gorcsolget.

Nemhiszem el mar....

2021. márc. 28. 11:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, hogy most mi a jobb, ha covidot kaptál el benn, vagy ha ez valami szövődmény... :-/
2021. márc. 29. 19:30
 19/26 A kérdező kommentje:

Ugye? Tegnap egésznap 39 fokos láz, megindult a vérzés. A kórházban nem voltak hajlandóak megvizsgálni? Hazakuldtek. Ma már nincs lázam cserébe görcs, vérzés néha darabok...

Holnap tesztelnek covidra

2021. márc. 29. 20:03
 20/26 anonim ***** válasza:

Drukkolok😔

En is holnap megyek covid tesztre😒

2021. márc. 29. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!