Mit lehet kezdeni egy ennyire depressziós emberrel?
A lakótársam nagyon durván elhagyta magát...
Mikor megismertem, teljesen más ember volt, mára viszont kifordult magából. Semmitől se vidul fel, semmi nem érdekli, nincsen semmilyen érzelem az arcán... Nem érdekli a családja, nem érdekli a barátai, a párja is elhagyta nem olyan régen, azóta meg még mélyebbre zuhant, ki se jön a szobájából csak fekszik az ágyban. De se tv, se internet, semmit nem csinál csak alszik vagy néz ki a fejéből...
Mikor munka után hazaértem és megkérdeztem evett-e ma már, azt mondta nem, poénból megkérdeztem de azért ugye mentél már ki a mosdóba? Erre el kellett gondolkoznia rajta....
Mikor mondtam neki hogy gyere, elviszlek egy pszichológushoz, azt mondta arra sincs ereje hogy felálljon, és különben is az ő problémáin nem lehet segíteni.
Kérdeztem meg akarsz halni? Azt mondta nem, csak egyszerűen át akarja aludni az életet. Hát ettől se lettem nyugodtabb....
Egyrészt kedveltem a régi énjét, másrészt nem akarok egy nap arra kelni hogy egy hulla van a másik szobában.... Szóval mégis hogyan rángassam el egy pszichológushoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!