Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a legjobb megoldás arra ha...

Mi a legjobb megoldás arra ha az emberben sok harag gyűlik össze?

Figyelt kérdés

Ezt a hetet rengeteg sérelemmel, és dühvel zártam, megromlott, vagy elveszni látszó emberi kapcsolatok miatt rengeteg harag gyűlt össze bennem.

Viszont kicsit betegeskedek, szóval nem nagyon tudom fizikailag levezetni, de a fejem szétrobban a dühtől ha rágondolok ezekre a történésekre.

Nem gondolok rá mindig, de ha eszembe jut rögtön felmegy a pumpa, és percekig nem tudom elterelni a gondolataimat.

Milyen módszerek válhatnak be feszültséglevezetésként?

2021. márc. 19. 18:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Írd le, akár úgy mint egy történetet, kis novellát, az segít

Relaxációs zenét, ha hallgatsz, az is jó tud lenni (Adrian von Ziegler nevére ha youtube-on rákeresel, kihoz pár jót😊)

A sport is segíthet, bár írtad, hogy fizikálisan nem nagyon megy

+ ami nálam be nagyon szokott jönni, az egy puzzle. Ott vagy egyedül, csöndben, figyelsz a darabkákra, de közben egyedül vagy a gondolataiddal, így könnyebb feldolgozni, megemészteni, megoldani a dolgokat (épp ezért ez hosszútávon is jó). Gondolsz rá, de mellette ott a kirakó is, ami meg közben kicsit elvonja az ember figyelmét

2021. ápr. 9. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!