Mi a legjobb megoldás arra ha az emberben sok harag gyűlik össze?
Ezt a hetet rengeteg sérelemmel, és dühvel zártam, megromlott, vagy elveszni látszó emberi kapcsolatok miatt rengeteg harag gyűlt össze bennem.
Viszont kicsit betegeskedek, szóval nem nagyon tudom fizikailag levezetni, de a fejem szétrobban a dühtől ha rágondolok ezekre a történésekre.
Nem gondolok rá mindig, de ha eszembe jut rögtön felmegy a pumpa, és percekig nem tudom elterelni a gondolataimat.
Milyen módszerek válhatnak be feszültséglevezetésként?
Írd le, akár úgy mint egy történetet, kis novellát, az segít
Relaxációs zenét, ha hallgatsz, az is jó tud lenni (Adrian von Ziegler nevére ha youtube-on rákeresel, kihoz pár jót😊)
A sport is segíthet, bár írtad, hogy fizikálisan nem nagyon megy
+ ami nálam be nagyon szokott jönni, az egy puzzle. Ott vagy egyedül, csöndben, figyelsz a darabkákra, de közben egyedül vagy a gondolataiddal, így könnyebb feldolgozni, megemészteni, megoldani a dolgokat (épp ezért ez hosszútávon is jó). Gondolsz rá, de mellette ott a kirakó is, ami meg közben kicsit elvonja az ember figyelmét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!