Mi a legjobb megoldás arra ha az emberben sok harag gyűlik össze?
Figyelt kérdés
Ezt a hetet rengeteg sérelemmel, és dühvel zártam, megromlott, vagy elveszni látszó emberi kapcsolatok miatt rengeteg harag gyűlt össze bennem.
Viszont kicsit betegeskedek, szóval nem nagyon tudom fizikailag levezetni, de a fejem szétrobban a dühtől ha rágondolok ezekre a történésekre.
Nem gondolok rá mindig, de ha eszembe jut rögtön felmegy a pumpa, és percekig nem tudom elterelni a gondolataimat.
Milyen módszerek válhatnak be feszültséglevezetésként?
2021. márc. 19. 18:23
1/11 anonim válasza:
Szellemileg ha leírja a dühös gondolatait egy papírra. Fizikailag futás, kondi, harcművészet.
Ezek mind csökkentik a stresszhormont.
2/11 anonim válasza:
Bokszzsak, whisky, dugas. A harom legjobb feszkogyilkos.
3/11 anonim válasza:
#2, Vagy a hármat egyszerre. :)
6/11 anonim válasza:
Elég whisky után egy boszzsák is lehet csábos. (Bocs az offért.)
7/11 anonim válasza:
Ha megtaláltad, szólj. Bennem ártó szándék van azok felé, akik bántottak, mással nem tudnám levezetni. Eddig a szorongás visszafogott
8/11 anonim válasza:
#3, eddig még sosem jutott eszembe, de most hogy mondod, egyszer lehet kipróbálom, milyen lehet részegen bokszzsákot dugni ;-DDD
9/11 anonim válasza:
Filmek, sorozatok. Talán ha lelkileg egy más világba csöppensz, elfelejted a düht.
10/11 anonim válasza:
Én ha nagyon de nagyon dühös vagyok valakire, elképzeltem, ahogy megalázom, pl lassan megkínzom, megölöm... De ez azért elég beteg, szóval nem mondom, hogy gondolkodj ilyeneken, ha haragszol valakire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!