Hogyan nem lett nagy bajom 200mg rivotriltól?
'hogy a testemben csak az agyamban okozott változást, más szervemet nem érintette és nem értem '
Tekintve, hogy az agyunk a legfontosabb szervünk, én ennek nem örülnék. Szívet, tüdőt, veséket, májat tudunk cserélni, de agyat nem. Sokkal nehezebb a gyógyítás is, mint más szerveknél.
Értem, ezt nem tudtam, köszönöm:)
Kerestem valamilyen forrást, hogy hogyan határozzák meg valaminek a hatásos és halálos adagját, de nem találtam semmit. Erről esetleg tudsz valamit?
Az utolsó mondat nélkül is elég rosszul érzem magamat, köszönöm. Ki sem merek menni a házból.
#4ebben igazad van, ebbe nem gondoltam bele, köszönöm a válaszodat!
Viszont “csak” egy havi változást okozott jelenlegi tudomásom szerint nagy szerencsémre. Viszont előtte abban a tudatban voltam, hogy már 20-25 szemtől rosszul lennék.
//Megjegyezném, hogy inkább kicseréltetem ezt a gyógyszert valami másra, nem bízok már magamban
5
Rivotril hatóanyaga a clonazepam, a halálos adag jelölése LD50 (az 50 alsó indexben, de ez lényegtelen). Tehát így kell megkeresni: clonazepam ld50
8 szem frontinon éltem naponta + ittam is hétvégente.
Már megszokja a szervezeted.
#7 jó neked:D nagyon rossz érzés ez az egy hónap
#8 köszönöm szépen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!