Bulcsando kérdése:
Miért fáradok el ha hirtelen kell érzelmeket elő adni ?
Figyelt kérdés
Légszomjal kezoddott 16-ban eleinte csak az éneklésben zavart (nem tudtam eltalálni a hangot új daloknál ) majd egy évre rá elkezdtem érezni egy fajata fáratságot is amikor
érzelmket kelett elő adni vagy alakítgatni beszéd közben egyszerűen azóta nem tudok érzelmekről gondolkodni(aktívan,kitalálni ) , előadni , nem tudok rá hangolodni emberekre , és nincsenek kapcsolataim
mi lehet ez ? Később 19-ben az objectiv gondolkozásom is elkezdett leromlani.
2021. márc. 17. 04:33
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok beszélni az emberekkel úgy , mert gyakran elakadok vagy valahogy elmegy a kedvem jön egy fáradság, olyan mint amikor akkor fáradnál el amikor valami érdekeset vagy jót mondanál ,Vagy nincs meg az amikor először az érzést érzed és utána mondod és valahogy nem tudom megalkotni magamban ezt az érzést mert ahogy átérezném légszomjat érzek , Nem tudok érzelmkeről gyorsan gondolkodni , nem tudok zsigerből válaszolni
2021. márc. 17. 07:19
3/4 A kérdező kommentje:
Persze átérezni áttudok dolgokat , csak ki találni érzéseket nem tudok , tehát ha valami saját mesét érzéseket akarok előadni fel vonultatni fokozatosan fokozni ahogy nő az izgalom úgy fáradok és össze omlik , olyan bizonytalan érzés mint ha göröngyös talajon járna az ember , ahelyett hogy melegséget érezne beszéd közben , vagy a másikhoz igazítani ha belőlem jön az nem megy
2021. márc. 17. 07:25
4/4 A kérdező kommentje:
Az objektív gondolkozást úgy értettem hogy régen tudtam olyan dolgokról gondolkozni amik nem váltottak ki érzelmeket pl a Matek bár sose voltam jó de azért tudtam gondolkozni megoldottam egy két feladatott bizonyítást életemben régen bár már ez sem megy
2021. márc. 17. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!