Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy megnyugodjak?

Mit tegyek, hogy megnyugodjak?

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok, szinte semmit nem vagyok képes csinálni. Nem vagyok már gyerek, ok is van az idegességre, de egyenlőre nem tudom megoldani, és nem segít, ha stresszelem magam. Lenne mit csinálni, mert holnap munkanap, de szinte lebénít az idegesség. Képtelen vagyok most akármit is bekapcsolni, tv-t nézni. Valamit tenni kell, de mit csináljak?

2021. márc. 15. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Vegyél be nyugtatót. Aztán főzz valami bonyolultat, amire folyamatosan oda kell figyelni, az eltereli a gondolataidat.
2021. márc. 15. 11:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Vettem be nyugtatót, de most nem segít. Az idegesség teljesen lebénít.
2021. márc. 15. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem így lett egyszer pánikrohamom

Aztán utána szorongásom lett minden nap 2 hónapon keresztül,mikor eszembe jutott miért is volt a roham.

Orbáncfű teát ittam , és macskagyökereztem egész nap, úgy kibírható volt, magától elmúlt szerencsére, de már nézegettem szakemberek listáját a közelben.

2021. márc. 17. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!