Az lehetséges, hogy valaki 10 pár éve depressziós legyen?
Anyukám 20 (!!!!) éve gyógyszert szed. Terápiára nem jár, csak a gyógyszert íratja fel...
Szóval TERÁPIÁRA MENJ!
Terapia!!
10+ ev tapasztalata: a gyogyszerek nem ernek semmit, tobbet artanak mint hasznalnak.
Járok terápiára, de azt mondta a pszichológus, hogy úgy látja, jobb lenne ha szednék gyógyszert kiegészítésnek. Én is így látom, mert csak húztam vontam ezt a gyógyszer dolgot, de vannak gyerekeim és mostanában sokat gondolok arra, hogy felkötöm magam. Szóval elég mélyen vagyok, de még van némi tudatosság bennem,ezért gondoltam én is, hogy jobb ha még is csak elkezdem a terápia melett a gyógyszert.
Inkább arra voltam kíváncsi, hogy létezik, hogy ennyi éven keresztül Valaki folyton vissza csúszik a depresszióba. Eddig is jártam terápiára, mondjuk váltottam is szakembert, mert azt gondoltam hogyha 3 év alatt nem javultam, akkor lehet a szakember nem jó. De most a mostaninál is mélyült a depresszióm. Akkor még is csak velem van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!