Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az lehetséges, hogy valaki 10...

Az lehetséges, hogy valaki 10 pár éve depressziós legyen?

Figyelt kérdés
Mármint, depressziós voltam 10 évvel ezelött is. Kaptam gyógyszert, leszoktam. Fél év se telt el, megint depressziós lettem. Szedtem gyógyszert, abbahagytam.Utána évekig nem szedtem gyógyszert,de jârtam teráliára, de folyton belecsúszom a depresszióba. Lehet, hogy egész életemben gyógyszert kellene szednem? Vagy létezikilyen hosszú ideig fennálló depresszió. Igazából voltak jobb állapotaim, de azok sem kiemelkedőek, inkább csak mondjuk nem voltam súlyos depis csak rosszkedvű.

2021. márc. 14. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. A terápia a legjobb megoldás, inkább arra szokj rá mint a gyógyszerekre.
2021. márc. 14. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos van evtizedeken at tarto is, de nem a gyogyszerek gyogyitjak meg az embert.
2021. márc. 15. 00:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám 20 (!!!!) éve gyógyszert szed. Terápiára nem jár, csak a gyógyszert íratja fel...

Szóval TERÁPIÁRA MENJ!

2021. márc. 15. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Terapia!!

10+ ev tapasztalata: a gyogyszerek nem ernek semmit, tobbet artanak mint hasznalnak.

2021. márc. 15. 00:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Járok terápiára, de azt mondta a pszichológus, hogy úgy látja, jobb lenne ha szednék gyógyszert kiegészítésnek. Én is így látom, mert csak húztam vontam ezt a gyógyszer dolgot, de vannak gyerekeim és mostanában sokat gondolok arra, hogy felkötöm magam. Szóval elég mélyen vagyok, de még van némi tudatosság bennem,ezért gondoltam én is, hogy jobb ha még is csak elkezdem a terápia melett a gyógyszert.

Inkább arra voltam kíváncsi, hogy létezik, hogy ennyi éven keresztül Valaki folyton vissza csúszik a depresszióba. Eddig is jártam terápiára, mondjuk váltottam is szakembert, mert azt gondoltam hogyha 3 év alatt nem javultam, akkor lehet a szakember nem jó. De most a mostaninál is mélyült a depresszióm. Akkor még is csak velem van a gond.

2021. márc. 15. 09:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha szuicid vagy, probalj niacint szedni nagy dozisban. Keress ra neten, foleg angolul van sok info errol.
2021. márc. 15. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!