Az lehetséges hogy egy lány annyira depressziós legyen, hogy nemi szervi öncsonkítást végezzen magán?
Figyelt kérdés
Például ha az első szex hatalmas csalódás volt, akkor ki tudja vágni a saját csiklóját, vagy feldughat magának bármit úgy, hogy soha nem lehet többé gyereke?2019. márc. 30. 17:46
1/7 A kérdező kommentje:
(Amúgy nehéz eldönteni hogy ez tudomány, emberek vagy szexualitás témába illik-e, szerintem témáját tekintve mindháromba, de végül tudományba írtam)
2019. márc. 30. 17:52
2/7 anonim válasza:
Ehhez sokkal több kell mint egy szimpla depresszió. Ez már durván patologikus eset.
3/7 anonim válasza:
Az egy igen elfajult depresszió. Talán nem is annak nevezném. De hogy orvosi eset, az nyilvánvaló. És hogy akár más oknál fogva más csonkítást (önsebzést) is megtesz, az is nyilvánvaló.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Háááast.... Ezzel megfogott alaposan a kedves kérdező. Léteznek olyan esetek, amikor vagdossa magát valaki, vagy szúrkálja, esetleg egyéb módon fájdalmat okoz saját magának. Öncsonkításos esetek is voltak/vannak. A női nemi szervek igen érzekenyek, a csikló is tele van idegvégződésekkel. Elméletben van rá esély, gyakorlatban én olyannal még nem találkoztam, persze a régmúlt eseményeit figyelembe véve, hogy valaki saját magának csinált abortuszt és hasonlók, nem tartom annyira lehetetlennek sem.
6/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy valaki pont ezt a pontot válassza a testén öncsonkításhoz, ahhoz valami nagyon komoly szexuális eredetű bajnak kell lennie az elméjében. Valaki aki már az őrület szélére került mert képtelen elfogadni a saját testét (nemét) és ezen felül még komoly mentális problémái is vannak.
Ezt csak azért akartam hozzá tenni, mert gondolkoztam és valójában sok öncsonkító van, pl valaki felhozta a vagdosást, de lehet ennél durvább is teljesen le is lehet vágni egy testrészt de ez még mindig nem ugyanaz az eset, nem ugyanazzal az eredettel, mint ha az illető a nemi szervét gyűlöli ennyire.
7/7 anonim válasza:
A szexualitás elfojtása minden rosszat előidézhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!