Van itt olyan, akinek a terápia segített a szociális szorongásán?
Figyelt kérdés
Milyen terápia? Gyógyszer? Mi változott? Mennyi idő volt?2021. márc. 14. 15:56
1/2 anonim válasza:
Nekem nem segitett a terapia, pedig 3 pszichologus es 2 pszichiater is probalkozott. Mondjuk nekem nagyon sulyos volt az allapotom, en konkretan a lakasbol nem birtam kijonni es nem lehetett egyedul hagyni (mindez 30 eves felnottkent). 17 fele gyogyszert probaltak ki rajtam, 4 evig miserleti patkany voltam, mig vegul egy skizofreneknek szant gyogyszer valt be. Igaz vannak mellekhatasai, de megtanultam veluk egyutt elni. Cserbe normalis eletet kaptam, van parom, gyerekem, munkam, normalis eletet elek.
2/2 anonim válasza:
Én ismerek olyat, akinek segített, nagyon sokat, legyőzte általa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!