Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akinek van szociális fóbiája,g...

Akinek van szociális fóbiája,generalizált szorongása,depressziója pánikbetegsége az hogyan tudja élni a mindennapjait,hogy tud "rendes" emberi életet élni? Én már kezdem feladni ezt a harcot..

Figyelt kérdés

2020. szept. 11. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Amíg ezek megvoltak, addig sehogy nem tudtam normálisan élni. Aztán meguntam és legyőztem ezeket a szarokat. Kb 70%-os jelenleg a siker, de ezzel már mindent lehet csinálni. Kisebb pánikrohamokat már kihordom lábon, nem is lassítok.
2020. szept. 11. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. Amióta munkám sincs csak vegetalok egesz nap vagy bőgök. Gyógyszert nem tudok szedni, csak a frontint.
2020. szept. 11. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezekkel a betegségekkel egyszerűen kizárt normális emberi életet élni - sajnos -.
2020. szept. 11. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Elmentem vele szakorvoshoz. Írt fel gyógyszert Beszedtem. Rosszul lettem tőle, kórházba kerültem, 2 hónap után. Ott lecserélték a gyógyszeremet ( érdekes, csak a Frontin kellett Rivotrilra cserélnem, a Zolorft maradt. ) 2 hétig tartottak bent. Közölték, akár abba is hagyhatom a gyógyszeres kezelést Azóta sincs semmi bajom.

Végigcsináltam, meggyógyultam. Javaslom a módszert másoknak is.

2020. szept. 11. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Gyógyszeres kezelés elmulasztotta a szorongást?
2020. szept. 12. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:

A gyógyszeres kezelés elmulaszja de hosszú az út.. És közben a lelkedet is gyógyítgatnod kell.

26 napja szedek antidepresszánst. Részlegesen jobban vagyok. Vannak hullámvölgyek.

2020. szept. 12. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Az 5 ösnek válasz: nem csak a gyógyszeres kezelés. Letettem a cigit, és a piát. Ezenkívül számtalan felesleges dolgot elhagytam az életemből. De ezt ugye senki nem tartja fontosnak, pedig ez is a terápia része.
2020. szept. 13. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:

7es egyet értek veled. Énis mindentől megszabadultam. Se cigi se pia se kávé. Egészséges ételek italok kávé helyett egy reggeli tea.

Mellette gyógyszeres kezelés és tervben van egy terápia megkezdése átkeretezés céljábol hogy ne nyomjak el mindent magamban rutinszerűen.

2020. szept. 13. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokan szidják a pszichiátereket, hogy ők csak gyógyszert írnak, és lesz@rják továbbá a beteget. Hát ez nem igaz. Már az első látogatásnál elmondják az életmódváltoztatás szükségességét is. Csak ez úgy elmegy a fülünk mellett. Igaz, többet már nem mondják. Aki nem ért belőle, az magára vessen. Változtatni pedig kicsiként kell, és nem kifordítani az életünket, "hű bele Balázs" módján. Aki meg azt várja, hogy majd jól kiteregeti a lelkét az orvosnak, az nagyot téved. Arre ott a pap, meg a párttitkár. Meg persze a fizetős pszichológus.
2020. szept. 13. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!