Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológusom mennyire...

A pszichológusom mennyire hamar fogja kiszúrni, hogy csak nem vagyok motivált a változásra, és csak panaszkodom?

Figyelt kérdés
Túl vagyok egy alkalom online terápián. Csak annyit tudok, hogy a jelenlegi életem nem jó, mert például nem boldogulok a munkámban, és nem látok esélyt pozitív kimenetelű munkahely váltásra, vagy, hogy bármi pozitív történhet még velem. Tudhat-e így segíteni rajtam a pszichológus, ha inkább csak panaszkodom, nem tudom megmondani, hogy miben kellene pontosan segítenie stb., teljesen céltalan vagyok, küzdelemre képtelen, inkább csak panaszkodom, és fröcsög belőlem a negativitás? 28/F

2021. márc. 14. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

Miért volnának "ingyenélők"? Ők is a munkájukat végzik, és nem is keveset képezték magukat érte.

Kérdező, el fog követni mindent, hogy kibillentsen téged ebből az állapotból. Ám ha mindenáron ragaszkodsz a negativitáshoz és az áldozatmentalitáshoz, te fogsz "győzni". Senkit nem lehet feltolni egy létrára, amit nem akar megmászni.

2021. márc. 14. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sok az alkalmatlan pszichológus, az élsportolóknak nem egy random pszichológust néznek, hanem aki tényleg jó.

Sokat árthatnak is, sokszor ha már csak simán nem hatékony, de nem káros különösebben az már jónak számít.

2021. márc. 14. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!