Kiugorni a 7.emeletről azonnali,gyors halál szerinted?
Sosem értettem miért választják az öngyilkosok a legkörülményesebb, legkellemetlenebb és legfeltűnőbb megoldásokat. Sokkal kultúráltabban és kellemesebben is meg lehetne oldani, persze nem adok tippeket.
Adok helyette más ötletet: Semmiképp ne legyél öngyilkos. Hívogasd a lelkisegélyt, keress terapeutát, ha muszály nyomjál nyugtatót. Millió lehetőség van.
Én is voltam súlyos depressziós. Utólag nem is értem hogy nem láttam a lehetőségeimet. Nekem vagy egy évtized volt mire rendbejöttem és ráment az egészségem is. Terapeutával, barátokkal, bármilyen külső segítséggel nem ment volna el ennyi idő. Túl zárkózott és önfejű voltam hogy segítséget kérjek. Adj még egy esélyt a dolognak.
Én mindig erre gondoltam: előbb-utóbb úgyis vége lesz. Egy kicsit még csak kibírok.
Mostmár szeretnék minél többet kihúzni. Ha lehet 1.000 évet.
Komolyan, hatalmas a világ és általában vhol van megoldás a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!