Mit csináljak hogy ne legyek ennyire idegbeteg?
Hasonlo cipoben jarok, ami a stresszt illeti, bar nekem mas fizikai tuneteim vannak (hasmenes, reggelente hanyas stb.), ugyanugy megkeseritik az eletemet. A fejem nem szokott fajni, de tobb stresszes eletmodot folytato ismerosom hasonlo problemaval kuzd, szoval siman elkepzelheto, hogy attol van. Lehet, egy mri tenyleg jo lenne, valaki elottem mar irta.
Ami nekem bevalni latszik, az a sedatif PC, most mar uj neven, Datif Neokent adjak veny nelkul a patikakban. Homeopatias cucc, sokan mondjak, hogy placebo. En nem tudom, az-e, nem is erdekel, kiprobaltam es bevalt, ez a lenyeg. Artani nem fog. Lehet, erdemes ezt is megrobalni. Valeriana keszitmenyek peldaul nekem nem jottek be, pedig sokan ajanljak, de talan neked segithetnek. Drogeriakban kaphato "nyugalom" teak is egesz jok, a Naturland ilyen nevu keszitmenyerol van sajat tapasztalatom, de gondolom, a tobbi is ugyanolyan hatasmechanizmusu.
Megfelelo, rendszeres alvas trivialisnak hangozhat, de tenyleg nagyon fontos, esetleg erdemes az alvasi szokasokat atgondolni. Mozgas detto. Terapiat lehet folytatni kene, foleg ha ugy erzed, segitett, akar skypeon, egyeb meeting feluleten is (en is ezt teszem).
Erdemes ezzel foglalkozni, mert a stressz hosszutavon borzasztoan sok fizikai es mentalis problemat okoz (tapasztalat, tinikorom ota kronikus szorongo vagyok). Ne add fel, elobb-utobb meg fogod talalni azt a modszert, amivel le tudod allitani a porgest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!