Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy komoly egzisztenciális...

Egy komoly egzisztenciális válság után, hogy sikerült lábra állnod? Mi hajt, mi visz tovább az életben?

Figyelt kérdés

2021. márc. 9. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire gondolsz konkrétan. Covid előtt jól fizető munkahelyem volt vezető beosztású. Most lassan egy éve sima adminisztrációs munkám van töredék pénzért (de ez sem rossz) es én pld sokkal jobban szeretem az életemet mióta ebben az új munkakörben vagyok.

Visszalepes egzisztenciálisan, anyagilag, mindenhogy...viszont... Élvezem. 😃

2021. márc. 9. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
az életösztön
2021. márc. 9. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... Engem az, hogy megváltoztattam a gondolkodásom. Azaz elfogadtam azt, ami van, és meggyőztem magam arról, hogy az életemnek igenis van értelme. Nem mások, hanem a saját érdekemből. Itt vagyok ezen a világon tulajdonképpen önmagam, egyedül, az érzéseimmel és gondolataimmal, a döntéseimmel és következményükkel, de nem félek már. Mert más szemszögből nézem, mint eddig. Jobban koncentrálok a jelenre, és hálát adok azért, amim van. Úgy fogom fel az életet, hogy mindnenből lehet tanulni, és semmi nem végződhet olyan rosszul, hogy azt ne élnem túl. A halál pedig az élet természetes velejárója.
2021. márc. 9. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Kb az, hogy a zenei karrier ellen gyártott összes jól bevált érvem bedőlt a viszonylagos jólétemmel együtt, így most tolom a zenélést. Nyilván nem annyit, amennyit szeretném, mert már ilyen carpe diem módon kell hajtani a zsét lassan, de nincs igazán semmi ellene, sőt.
2021. márc. 9. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most ezt élem át. Sajnos a férjem meghalt nemrég. Egyedül maradtam, én ápoltam, súlyos beteg volt. A munkahelyem elvesztettem, a temetést nagy nehezen még ki tudtam fizetni, de a lakást is fent kell tudnom tartani. Nagyon nehéz most minden.
2024. márc. 3. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!